Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν ανανεώθηκε το εμπορικό σήμα του Intellivision Amico

*
Η μη ανανέωση του εμπορικού σήματος για την κονσόλα Intellivision Amico, ίσως αποτελεί μια ακόμα ένδειξη ότι δεν θα κατορθώσει να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων. Πλέον, το εν λόγω εμπορικό σήμα δεν βρίσκεται σε νόμιμη χρήση.

Σύμφωνα με τη σχετική ιστοσελίδα, η Intellivision έκανε αίτηση για την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος τον Οκτώβριο του 2018, εγκρίθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 και στη συνέχεια "εγκαταλήφθηκε" στις 20 Ιουνίου 2022. Η αλλαγή της κατάστασης οφείλεται στο γεγονός ότι η Intellivision δεν κατέθεσε εγκαίρως το απαραίτητο "Statement of Use", που δείχνει ότι ένα σήμα χρησιμοποιείται για εμπορικούς σκοπούς ή αίτημα για παράταση κατάθεσής του.


Από τη στιγμή που το Amico δεν βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων, η Intellivision δεν έχει το δικαίωμα να καταθέσει Statement of Use, και ζητάει διαρκώς παρατάσεις. Ως τώρα έχουν εγκριθεί τέσσερεις, με την τελευταία τον Νοέμβριο του 2021. Τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν έγινε στην ώρα του, το trademark δείχνει ότι έχει εγκαταληφθεί.

Τώρα, η Intellivision έχει στη διαθεσή της προθεσμία δύο μηνών για να καταθέσει αίτημα ανανέωσης, όπου θα αναφέρει ότι η καθυστέρηση δεν ήταν εσκεμένη και στη συνέχεια, εφόσον έχει κυκλοφορήσει η κονσόλα να προχωρήσει σε Statement of Use ή να ζητήσει πέμπτη παράταση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*